Tuesday, March 18, 2014

علوم پايه مورد نياز در همه گرايش هاي مربوط به فرآوري و تبديل و مهندسي صنايع غذايي در گرايش علوم مواد


صنایع غذایی تکنولوژي روغن عمليات صنايع غذايي میکروبیولوژی مواد غذایی اصول مهندسی صنایع غذایی1.2 صنایع تخمیری hercules 1997 شیمی تجزیه وآلی اصول نگهداری صنایع غذایی اصول مهندسی 2 تغذيه کلیپ صنایع لبنی بهداشت و سلامت غذا
عنوان تاريخ چند نمونه تصویر متحرک از پمپ های مورد استفاده در صنایع غذایی پنجشنبه هشتم اسفند 1392 لاكتوز و كاربردهای آن پنجشنبه هشتم اسفند 1392 ماست فوری پنجشنبه هشتم اسفند 1392 كاربردهاي hercules 1997 فناوري نانو در صنايع غذايي: سه شنبه بیست و ششم آذر 1392 معرفی مخمرها hercules 1997 درصنعت غذایی یکشنبه سوم آذر 1392 رنگ امیزی سودوموناس یکشنبه نوزدهم آبان 1392 شناسايي وجداسازي باكتري استافيلوكوكوس اورئوس یکشنبه دوازدهم آبان 1392 آشنایی با میکروسکوپ و رنگ آمیزی ساده یکشنبه دوازدهم hercules 1997 آبان 1392 کاربرد hercules 1997 نانوتکنولوژی در کشاورزی و صنایع غذایی چهارشنبه هشتم آبان 1392 تعیین یون کلرید به روش ولهارد سه شنبه هفتم آبان 1392 اندازه گیری اسید استیک سه شنبه هفتم آبان 1392 آلکالیمتری سه شنبه هفتم آبان 1392
يکي از معضلات روز کشورهاي در حال توسعه از جمله ايران حجم بالاي ضايعات بخش کشاورزي و نيز عدم استفاده بهينه از فرآورده هاي جانبي اين بخش است. دانش و فناوري تبديل مواد اوليه کشاورزي دامي و دريايي به محصولاتي با ارزش افزوده بالا و نيز قابليت نگهداري و بسته بندي آنها براي نگهداري hercules 1997 در شرايط مختلف موضوع فعاليت اين گرايش است. همچنين تربيت نيروي انساني متخصص و محقق با توانايي هاي مديريتي و راهبردي و تحقيقاتي در زمينه هاي فوق از ديگر مأموريت هاي اين گرايش است .
علوم پايه مورد نياز در همه گرايش هاي مربوط به فرآوري و تبديل و مهندسي صنايع غذايي در گرايش علوم مواد غذائي مد نظر قرار مي گيرد. توانايي هاي علمي متخصصين مربوطه در اين گرايش ساير گرايش ها و تخصص ها را قادر به اتخاذ تکنيک هاي صحيح مي نمايد. شيمي مواد غذايي ميکروبيولوژي مواد غذايي بيوشيمي و ساير خواص کيفي مواد غذايي محورهاي اصلي آموزش و تحقيق در اين گرايش هستند.
براي کسب موفقيت در طي دوره تحصيلي و امکان ادامه تحصيل در اين رشته داوطلب بايد از توان و دانش بالا در دروس شيمي فيزيک و زيست شناسي(ميکروب شناسي) برخوردار باشد. در ضمن از آن جا که زمينه اشتغال متخصصان اين رشته بيشتر در کارخانجات اعم از آزمايشگاه و خط توليد است داوطلب بايد از توان جسمي مطلوب و نيز دقت کافي بهره مند باشد .
چربي ها و روغن هاي نباتي خوراکي, ويژگي ها و فرآوري, ترجمه و تدوين فرشته مالک, انتشارات فرهنگ و قلم
اصول مهندسي صنايع غذايي, آر. پائول سينگ, ترجمه دکتر عتي مرتضويان و ..., انتشارات دانشگاه فردوسي مشهد
امکانات
محمد حسن سلام از اينكه به وبلاگ ما سر زديد بسيار خرسنديم.اين hercules 1997 وبلاگ يك وبلاگ گروهيست.عزيزان همكلاسي كه مايل به همكاري در هر زمينه اي هستند كافيست ما را در جريان قرار داده تا براشون بخش كاربري بسازيم در ضمن نظرات شما به ما كمك خواهد كرد كه مطالب بهتر و متنوع تري را در اختيار شما قرار دهيم.ممنون -------------------------------------------- خدایا ! من در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تو خدایی دارم و تو چون خود نداری. hercules 1997 ايميل : mohammad.mh71@gmail.com


No comments:

Post a Comment